Upload bestanden naar mijn Windows -hostingaccount met Plesk File Manager

Volg deze stappen om een bestand te uploaden naar je Windows -hostingaccount met Plesk Bestandsbeheer.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken.
  3. In het account Dashboard, selecteert u Plesk Admin.
  4. Selecteer op de startpagina van Plesk in de navigatiebalk aan de linkerkant Bestanden . De pagina Bestandsbeheer wordt weergegeven.
  5. Blader naar of selecteer de map waarnaar u het bestand wilt uploaden. Als je het bestand bijvoorbeeld moet uploaden naar de hoofdmap voor de website van je primaire domein, selecteer je httpdocs .
  6. Selecteer Uploaden.
  7. Blader naar het bestand op je computer, selecteer het bestand en selecteer Openen . Het bestand wordt gekopieerd naar de locatie die je hebt geselecteerd.