Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

2SV annuleren - Ik heb toegang tot mijn apparaat

Als je toegang hebt tot het apparaat, de verificatie-app of de beveiligingssleutel die je hebt gebruikt om authenticatie in twee stappen (2SV) in te stellen, meld je je aan, verwijder je deze en je bent klaar om te beginnen! Je kunt het altijd weer inschakelen .

1. Ga naar je GoDaddy Inloggen & PIN -pagina.
  2. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden. Als je tweestapsverificatie hebt ingeschakeld, voer je de code in op je telefoon of in de authenticatie-app, of voeg je je beveiligingssleutel in.

Opmerking: krijg je je 2SV -code niet? Onze 2SV -probleemoplossing helpt je verder.

3. Selecteer Bewerken onder Tweestapsverificatie .
  4. Selecteer Verwijderen naast de verificatiemethode die je wilt verwijderen.
  5. Selecteer Verwijderen . Er wordt een bericht weergegeven waarin wordt gelukt en we schakelen 2SV onmiddellijk uit.
  6. Als je een back -upmethode voor authenticatie in twee stappen hebt ingesteld en deze wilt verwijderen, herhaal je stap 3 en 4.