Aan de slag! Configureer WooCommerce -instellingen

Hieronder vind je links met meer informatie over alle WooCommerce -instellingen en hoe je deze kunt configureren. Je kunt beginnen door vanaf je WordPress -site naar WooCommerce > Instellingen te gaan .

Opmerking: Dit zijn de standaard WooCommerce -instellingen. Het is mogelijk dat andere plug -ins hun eigen tabbladen met exclusieve instellingen maken, dus raadpleeg de documentatie van die plug -in voor meer informatie

• Tabblad Algemene instellingen

Hier vind je enkele algemene instellingen, zoals het instellen van het adres van je winkel, verzendlocaties, het inschakelen van btw en valuta -opties.

( Terug naar boven. )

• Tabblad Productinstellingen

Op dit tabblad vindt u instellingen die relevant zijn voor de weergave van producten, afmetingen, voorraadbeheer en het instellen van de drempel voor meldingen dat de voorraad laag of niet op voorraad is. Je kunt naast andere instellingen ook de downloadmethode voor bestanden instellen voor downloadbare producten.

( Terug naar boven. )

• Het tabblad Belastinginstellingen

Hier kun je de btw -opties voor je winkel instellen, evenals het standaardtarief, het verlaagde btw -tarief en het nultarief.

( Terug naar boven. )

• Het tabblad Verzendinstellingen

Dit is de pagina waarop je de verzendzones van je winkel kunt instellen, evenals verzendopties zoals het berekenen van de verzendkosten en het maken van verzendklassen.

( Terug naar boven. )

• Het tabblad Betalingsinstellingen

Op dit tabblad kun je de betalingsmethoden inschakelen die door je winkel worden ondersteund, hun instellingen openen door op de naam van de betalingsgateway te klikken en zelfs de volgorde wijzigen die wordt weergegeven op je kassapagina.

Opmerking: Als je de betalingsgateway van je voorkeur hier niet ziet, zorg er dan voor dat je de relevante plug -in in je WordPress -beheerder hebt ingeschakeld.

( Terug naar boven. )

• Het tabblad Accounts en privacyinstellingen

Hier vind je de instellingen die relevant zijn voor het afrekenen als gast, het maken van een account voor je winkel, hoe je omgaat met verzoeken tot verwijdering van accounts en het verwijderen van persoonlijke gegevens. Je kunt ook een sectie vinden over het privacybeleid en je kunt ook de bewaartermijn van je winkel voor persoonlijke gegevens instellen.

( Terug naar boven. )

• Het tabblad E -mailinstellingen

Op dit tabblad kun je de e -mailmeldingen van je winkel beheren, de naam en het adres van de "Van" instellen en het e -mailsjabloon aanpassen.

( Terug naar boven. )

• Tabblad Geavanceerde instellingen

Op dit tabblad zijn er veel opties die relevant zijn voor het wijzigen van de standaard pagina -eindpunten en instellingen van je winkel, voor integratie met de REST API en voor het beheren van onder andere je Webhooks.

( Terug naar boven. )