Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Aanbevolen PHP -versie voor WordPress

Het WordPress -beheerpaneel heeft aanbevolen om je PHP -versie bij te werken naar PHP 7. Voordat je de versie van PHP wijzigt, raden we aan ervoor te zorgen dat je WordPress -toepassing, evenals het thema en de plug -ins, up -to -date zijn en compatibel zijn met PHP 7.

Opmerking: PHP is de programmeertaal die wordt gebruikt om WordPress te bouwen en te onderhouden. Programmeertalen zoals PHP evolueren voortdurend om sneller en veiliger te zijn dan hun oudere versies. Updaten naar een nieuwere versie heeft een positief effect op de prestaties en veiligheid van je site.

Het bijwerken van je PHP -versie zou geen probleem moeten zijn, maar we kunnen niet garanderen dat dit niet zo is. Voer alle volgende handelingen uit om je site te beschermen als je de PHP -versie wijzigt:

1. Maak een back -up van WordPress.
  2. Werk WordPress bij.
  3. Werk het WordPress -thema bij.
  4. Werk WordPress -plug -ins bij.
  5. Controleer de PHP 7 -compatibiliteit van WordPress -plug -ins en -thema's.
  6. Wijzig de PHP -versie door de stappen te selecteren die overeenkomen met het hostingplatform waarop je WordPress -site wordt gehost:
  7. Controleer of je site op de juiste versie van PHP draait door een phpinfo -bestand te gebruiken .