Aanmelden bij mijn beheerdersaccount en e-mailaccounts beheren

Als beheerder kun je e-mailaccounts voor werkruimte instellen en beheren voor de mensen in je organisatie binnen het Bedieningscentrum van de werkruimte.

Bekijk aanmelden bij mijn e-mailaccount om je aan te melden bij je eigen account (niet je beheerdersaccount).

1. Ga naar het Controlecentrum voor werkruimten.
  2. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Sign In (Aanmelden).
    Klik op Aanmelden