Aanmelden bij mijn Dashboard voor e-mail en Office

Meld je aan bij je Dashboard voor e-mail en Office om rechtstreeks naar de opties en instellingen voor je e-mailaccount te gaan. Je Dashboard voor e-mail en Office is de plek waarop je wachtwoorden wijzigt, aliassen maakt, e-mail instelt op apparaten en meer.

Accounteigenaar

Dit is op jou van toepassing als je een GoDaddy-account hebt of als je daartoe toegang hebt als een gedelegeerde.

1. Ga naar je Dashboard voor e-mail en Office.
  2. Voer de gebruikersnaam (of het klantnr.) en het wachtwoord voor GoDaddy in.
  3. Selecteer Aanmelden.

Als accounteigenaar van GoDaddy heb je als je bent aangemeld ook toegang tot het Dashboard voor e-mail en Office vanaf de pagina Mijn producten .

Gebruiker

Dit is van toepassing als je een e-mailaccount hebt, maar geen toegang hebt tot het GoDaddy-account.

1. Ga naar je Dashboard voor e-mail en Office.
  2. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Microsoft 365 in.
  3. Selecteer Aanmelden.

Als je je e-mailadres al hebt geverifieerd, wordt dezelfde weergave weergegeven als bij een gebruiker. Wil je overschakelen van de gebruikersweergave naar de weergave voor accounteigenaars, klik dan op de link onderaan het dashboard.