Accountbeheer Help

Aanmelden bij mijn GoDaddy-account

Meld je aan bij je GoDaddy-account om je producten te openen of je domeinen en je accountinstellingen te beheren.

1. Selecteer op de startpagina van GoDaddy de optie Aanmelden (op mobiele apparaten selecteer je het pictogram van een persoon pictogram persoon).
    selecteer aanmelden
  2. Onder Geregistreerde gebruikers selecteer je Aanmelden.
    aanmelden voor geregistreerde gebruikers
  3. Voer je Gebruikersnaam of Klantnummer en je wachtwoord in, en selecteer dan Aanmelden. Je kunt je ook aanmelden met je Facebook- of Google-account.
    aanmelden met gebruikersnaam en wachtwoord

Opmerking: Als je al aangemeld bent, zie je Aanmelden in plaats van je Gebruikersnaam. Selecteer je gebruikersnaam en selecteer dan Mijn producten om naar je account van GoDaddy te gaan.