Accountbeheer Help

Aanmelden bij mijn GoDaddy-account

Meld je aan bij je GoDaddy-account om je producten te openen of je domeinen en je accountinstellingen te beheren.

1. Klik op de GoDaddy- homepagina op Aanmelden (klik bij mobiele apparaten op het pictogram persoon pictogram persoon).
    klik op aanmelden
  2. klik op Aanmelden onder Geregistreerde gebruikers.
    aanmelden voor geregistreerde gebruikers
  3. Voer je Gebruikersnaam of Klantnummer en je wachtwoord in, en klik vervolgens op Aanmelden.
    aanmelden met gebruikersnaam en wachtwoord

Opmerking: Als je al aangemeld bent, zie je Aanmelden in plaats van je Gebruikersnaam. Klik op je Gebruikersnaam en selecteer vervolgens Mijn account bezoeken om naar je GoDaddy-account te gaan.