Accountbeheer Help

Aanmelden bij mijn GoDaddy-account

Ga rechtstreeks naar de inlogpagina om je bij je GoDaddy-account aan te melden of volg de stappen hieronder.

Opmerking: Wanneer je probeert in te loggen bij je Microsoft 365-e-mailaccount, kijk dan onder Inloggen bij Office online of Outlook op het internet.

1. Op de startpagina van GoDaddy klik je rechtsboven op Aanmelden (op mobiele apparaten selecteer je het pictogram van een persoon pictogram persoon).
    selecteer aanmelden
    • Als je al aangemeld bent, zie je Aanmelden in plaats van je Gebruikersnaam. Selecteer je gebruikersnaam en selecteer dan Mijn producten om naar je account van GoDaddy te gaan.
  2. Onder Geregistreerde gebruikers selecteer je Aanmelden.
    aanmelden voor geregistreerde gebruikers
  3. Voer je gebruikersnaam of klantennummer in. Je kunt je ook aanmelden met je Facebook- of Google-account.
  4. Voer je wachtwoord in en selecteer Aanmelden.
  5. Als je 2SV ingeschakeld hebt, word je gevraagd om een authenticatiecode in te voeren of je veiligheidssleutel te gebruiken om het aanmeldproces te voltooien. Zodra je bent ingelogd, zie je jouw pagina Mijn producten.