Aanmelden bij Webmail Workspace

Stap 3 van de serie Mijn Workspace e-mailaccount instellen.

Als je je hebt aangemeld bij webmail om je e-mailadres voor herstel in te stellen, ga je verder met stap 4.

Webmail is een snelle manier om toegang te krijgen tot je e-mail vanuit iedere browser. Het is bovendien een gemakkelijke manier om te controleren of je e-mailadres en wachtwoord goed zijn.

1. Ga naar Webmail. (We bevelen aan een bladwijzer te maken van deze inlogpagina.)
  2. Voer je e-mailadres en wachtwoord in. (Je gebruikersnaam en wachtwoord van GoDaddy werken hier niet.)
    Klik op Aanmelden
  3. Selecteer Aanmelden om je postvak IN te zien.

Nu je toegang hebt tot webmail, kunnen we je e-mail instellen op je desktop, mobiele telefoon of allebei.