Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Aanmeldingsgegevens MS SQL Server -beheertool voor Windows -hosting

Onze Windows -hostingaccounts hebben een ingebouwde beheertool om u te helpen bij het beheren van MS SQL -databases.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken, op Beheren .
  3. Klik Plesk-beheerder .
  4. Klik op Databases .
  5. Klik naast de database die je wilt gebruiken op Webadmin .
Waarschuwing: om de Webadmin van Plesk te gebruiken, moet je het volgende A -record maken in het DNS -zonebestand van je domeinnaam:
Recordtype Gastheer Verwijst naar
A (host) mssql Het IP -adres van je hostingaccount