Aanmeldingsgegevens MS SQL Server -beheertool voor Windows -hosting

Onze Windows -hostingaccounts hebben een ingebouwde beheertool om u te helpen bij het beheren van MS SQL -databases.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken, op Beheren .
  3. Klik Plesk-beheerder .
  4. Klik op Databases .
  5. Klik naast de database die je wilt gebruiken op Webadmin .
Waarschuwing: om de Webadmin van Plesk te gebruiken, moet je het volgende A -record maken in het DNS -zonebestand van je domeinnaam:
RecordtypeGastheerVerwijst naar
A (host)mssqlHet IP -adres van je hostingaccount