Office 365 van GoDaddy Help

Aanmeldingsproblemen

Als je problemen ondervindt bij het aanmelden bij je Office 365-account, je online e-mail of apps, je e-mailclient op je desktop of je mobiele app, moet je mogelijk je wachtwoord opnieuw instellen.

Controleer eerst of je de gebruikersnaam en het juiste wachtwoord gebruikt door je hier aan te melden:

login.microsoftonline.com

Als Dan
Je je online kunt aanmelden Controleer of je je e-mail probeert te openen via de juiste URL
Je kunt je online kunt aanmelden, maar je problemen in Outlook ondervindt Probeer het probleem op te lossen door Referentiebeheer in Windows te wissen
Je je niet online kunt aanmelden Je moet je wachtwoord opnieuw instellen