Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Accepteer een wijziging van een domeinnaamaccount

Eens een domeinaccount wijzigen begint, ontvangt u een e-mail van GoDaddy met de volgende stappen om het proces voort te zetten.

1. Open de e-mail die u heeft ontvangen met de onderwerpregel U heeft wijzigingen in uw domeinaccount in behandeling . Kunt u de e-mail niet vinden? De oorspronkelijke domeineigenaar kan verstuur de email opnieuw .
  2. Selecteer de Activeer nu knop.
  3. Log in op het GoDaddy-account waar het domein naartoe verhuist. (Hulp nodig bij het inloggen? Zoek uw gebruikersnaam of wachtwoord .)
  4. Selecteer Ja, accepteer deze overdracht om het beoordelingsproces te starten. Selecteer als u niet verder wilt gaan Nee, ik wil deze overdracht niet accepteren .
  5. Pas dezelfde contactgegevens toe op alle soorten contactpersonen (registrant, administratief, technisch en facturering) door het vakje naast aan te vinken Gebruik voor alle soorten contacten . Of laat het selectievakje uitgeschakeld om verschillende informatie voor alle contacttypen te hebben.
  6. Bekijk of werk de contactgegevens voor de domeinnaam bij, indien nodig.
  7. Vink het vakje aan naast Ik verklaar dat ik ofwel de hierboven genoemde persoon ben, ofwel bevoegd ben om namens hen te handelen .
  8. Selecteer De volgende . Als het De volgende knop niet beschikbaar is, controleer en zorg ervoor dat alle contactgegevens correct en geldig zijn.
  9. Vink het vakje aan om te bevestigen dat u akkoord gaat met het Wijziging van registrant voorwaarden en selecteer Begin met overzetten .

U ontvangt een bevestigingsmelding dat het domein met succes naar uw account is overgebracht. Het domein zal binnen enkele minuten actief zijn in uw account.

Notitie: Als u wijzigingen heeft aangebracht in de Registreerder Organisatie , Naam of E-mailadres je moet keur de wijzigingen goed voordat de overdracht is voltooid.