Beheerde WordPress Help

Toegang tot bestanden in mijn Beheerde WordPress account

Er zijn veel redenen waarom je toegang tot je WordPress bestanden nodig hebt, zoals voor het installeren van een aangepast thema, het bewerken van een configuratiebestand of het maken van een back-up van je website. Beheerde WordPress bevat een Bestandsverkenner zodat je je WordPress-bestanden kunt bekijken, uploaden, downloaden, verplaatsen en bewerken.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op de pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. Selecteer Instellingen via het menu menupictogram voor de website waarvan je bestanden wilt openen.
  4. Onder Tools, naast Bestandsverkenner selecteer je Openen.

Hier kun je de bestanden openen en beheren.