Beheerde WordPress Help

Toegang tot bestanden in mijn Beheerde WordPress account

Er zijn veel redenen waarom je toegang tot je WordPress bestanden nodig kunt hebben, zoals voor het installeren van een aangepast thema, het bewerken van een configuratiebestand, of het maken van een back-up van je website. Beheerde WordPress bevat een Bestandsverkenner zodat je je WordPress bestanden kunt bekijken, uploaden, downloaden, verplaatsen en bewerken zonder FTP te gebruiken. Het gereedschap bevat ook enkele meer geavanceerde functies.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer onder Beheerde WordPress naast het hostingaccount dat je wilt gebruiken de optie Beheren.
  3. In de rij tabs bovenaan de pagina, selecteerTools.
  4. In het vakBestandsverkenner selecteer Open.