Hoe haal ik mijn e -mailberichten op als ik mijn DNS elders beheer?

Controleer je Workspace Email in je browser door naar email.godaddy.com en meld je aan met je e -mailadres en wachtwoord.

Als je domein is geregistreerd bij GoDaddy, of als je een correct geconfigureerde CNAME hebt, kun je ook naar e -mail gaan. je domeinnaam (zoals email.coolexample.com als coolexample.com je domein is).

Als je domeinnaam is ...

• Bij ons geregistreerd en onze naamservers gebruiken: Bewerk je CNAME -record .
  • Elders geregistreerd maar met gebruikmaking van DNS-hosting en onze naamservers: Open en bewerk je DNS-hosting .
  • Overal geregistreerd maar zonder onze naamservers: Neem contact op met je provider die je zonebestand beheert om je CNAME te bewerken.

Je kunt ook de DNS van je domein zo configureren dat het naar Workspace Webmail verwijst met behulp van een CNAME. De volgende CNAME verwijst naar e -mail. je domein naar webmail:

CNAMEVerwijst naar
E-mailAls je geen e-mailaccount in Europa of Azië hebt, gebruik je email.secureserver.net .
Als je een Europees e -mailaccount hebt , gebruik dan email.europe.secureserver.net.
Als je een Azië-Pacific e-mailaccount hebt, gebruik je email.asia.secureserver.net
IMAPimap.secureserver.net
Mailpop.secureserver.net
POPpop.secureserver.net
SMTPsmtp.secureserver.net
Webmailwebmail.secureserver.net
SRV -recordautodiscover.int.secureserver.net

Werk je CNAME's bij met het bedrijf waarvan je naamservers gebruikmaakt van je domein.