Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Ga naar je testomgeving

Je hebt toegang tot je Beheerde WordPress -testsite om je sitecontent te bewerken zonder de live website te wijzigen.

De testomgeving bevat de inhoud vanaf het moment dat je de laatste wijzigingen aan de testomgeving hebt opgeslagen, of vanaf de laatste keer dat je content hebt opgehaald van de live website naar de testomgeving .

Opmerking: Staging -sites zijn beschikbaar als je een Deluxe-, Ultimate-, Developer- of Pro -beheerde WordPress -account hebt. Als je een Basic -account hebt, moet je je account upgraden om een testsite te gebruiken.

Opmerking: Pro -accounts zijn alleen beschikbaar in de VS en Canada.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je pagina Mijn producten, naast Beheerde WordPress, op Alles beheren.
  3. Klik voor de website die je wilt gebruiken op het pictogram met drie stippen en selecteer Staging .
    Selecteer enscenering
  4. Klik op Staging WP Admin om naar het WP-admin Dashboard voor de testsite te gaan. Je moet mogelijk inloggen met je WordPress -aanmeldgegevens. Vanaf hier kun je aan de site -inhoud werken zonder de live website te wijzigen.
  5. Als je wijzigingen aanbrengt, zorg er dan voor dat je deze opslaat (door op Publiceren of Bijwerken te klikken) voordat je WordPress verlaat.