Activate .CN-domeinen activeren (echte naamvalidatie)

Als je een .cn -domeinnaam voor een website of e -mail wilt gebruiken, moet je elke domeinnaam activeren door de echte naamvalidatie uit te voeren. Dit bewijst dat je daadwerkelijk de registrant van het domein bent door je ID naar ons te uploaden.

Je zorgt ervoor dat je het juiste identificatiebewijs bij de hand hebt door de lijst met acceptabele identificatiebewijzen te bekijken.

Opmerking: je kunt .cn -domeinnamen registreren zonder de echte naamvalidatie te voltooien. Je kunt echter pas een website of e -mail hosten als je deze voor elke .cn hebt voltooid.

1. Klik in Domeinbeheer op Documentatie nodig of In afwachting van uploaden van documenten .
    1. Meld je aan bij de pagina Mijn producten.
    2. Als je er niet automatisch naar doorverwezen wordt, selecteer dan het tabblad Mijn producten.
    3. Klik naast het domein dat je wilt gebruiken op Beheren.
    4. Voer de hiervoor beschreven Stap 1 uit.
  2. Klik op Nieuw document uploaden of Bestaand document gebruiken
  3. Opmerking: we kunnen alleen de bestandsformaten .jpg en .png accepteren voor geüploade documenten.

4. Vul de velden op het scherm in en klik op Volgende na elk veld.

Opmerking: De informatie die je invoert, moet exact overeenkomen met de ID die je opgeeft, anders wordt je verzoek geweigerd.

De informatie die je invoert, wordt ook de wettelijke registrant van je domeinnaam.

Je ontvangt binnen 5 dagen een e-mailbericht over de status van je echte naamvalidatie.

Contactgegevens validatie van echte naam uploaden

Je kunt besluiten om de validatie van je echte naam bij te werken. Dit proces verschilt van het originele proces voor nieuwe validaties.

1. Meld je aan bij de pagina Mijn producten.
  2. Als je er niet automatisch naar doorverwezen wordt, selecteer dan het tabblad Mijn producten.
  3. Klik naast het domein dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik op de pagina Domeininstellingen onder Contactgegevens op Bewerken.
  5. Je ziet een vak met het volgende bericht: Je hebt de echte naam al gevalideerd. Klik onderaan dat bericht op de koppeling Document uploaden.
  6. Opmerking: we kunnen alleen de bestandsformaten .jpg en .png accepteren voor geüploade documenten.

7. Kies de documentatie die je wilt uploaden, selecteer het vakje Ik ga akkoord met toestaan en klik op Volgende .
  8. Klik op Ok.

Het kan tot 5 dagen duren voordat deze wijzigingen zijn goedgekeurd.