Activate .CN-domeinen activeren (echte naamvalidatie)

Als je een .CN-domeinnaam wilt gebruiken voor een website of email, moet je deze activeren door de echte naamvalidatie te voltooien. Je bewijst hierbij dat je de daadwerkelijk de registrant bent van het domein door je id naar ons te uploaden.

Welke vormen van id we accepteren voor echte naamvalidatie, lees je hier.

Je kunt .CN-domeinnamen registreren zonder de echte naamvalidatie te voltooien. Het is echter niet mogelijk om een website of e-mail te hosten, totdat de validatie is voltooid.

1. Klik in Domeinbeheer op Documentatie nodig... of In afwachting van uploaden van document.
    1. Je bevindt je niet in Domeinbeheer? Meld je aan bij je GoDaddy account.
    2. Klik naast Domeinen op Starten.
    3. Voer de hiervoor beschreven Stap 1 uit.
  2. Klik op Nieuw document uploaden of Bestaand document gebruiken...
  3. Vul de velden op het scherm in en klik op Volgende na elk veld.

Je ontvangt binnen 5 dagen een e-mailbericht over de status van je echte naamvalidatie.