Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Activeer mijn Turnkey Storefront -thema

Stap 5 van de serie Beheerde WordPress voor resellers.

Laat je unieke merkidentiteit zien met het Turnkey Storefront -thema. Het Kant -en -klare Storefront -thema is optioneel, maar geeft je controle over de lay -out, widgets, sociale media en meer van je webwinkel.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -account en open je product. ( Hulp nodig bij het openen van je product? )
  2. Plaats de muisaanwijzer op Vormgeving en selecteer Thema's .
    Klik op Thema's
  3. Selecteer Nieuwe toevoegen .
    Klik op Nieuwe toevoegen
  4. Zoek naar reseller of kant -en -klare winkel .
  5. Selecteer Installeren .
  6. Selecteer Activeren .
    Klik op Activeren
  7. Selecteer Aanpassen om je site te bewerken.

Opmerking: je kunt ook het Turnkey Storefront -thema downloaden.