Activeer en deactiveer plug -ins in WordPress

WordPress biedt een groot aantal plug -ins om functionaliteit aan je site toe te voegen. Ze variëren van antispamfilters tot het helpen bouwen van een kleinschalig sociaal netwerk. Je kunt plug -ins eenvoudig activeren of deactiveren om bepaalde functies toe te voegen of te verwijderen of voor probleemoplossing.

Opmerking: je moet een plug -in installeren voordat je deze kunt activeren of deactiveren. Als je je niet kunt aanmelden bij WordPress, kun je plug -ins deactiveren in je database of met FTP .

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer Plug-ins in het menu aan de linkerkant.
  3. Selecteer alle plug -ins die je wilt activeren of selecteer alle plug -ins die je wilt deactiveren.
  4. Selecteer Bulkacties > Activeren (of Deactiveren ) en selecteer vervolgens Toepassen .
    Plug -ins activeren en deactiveren vanuit het WordPress -dashboard

Meer informatie

• Schakel de plug-ins van WordPress uit in de database
  • Schakel een WordPress -plug -in uit met FTP
  • Je kunt alle momenteel geïnstalleerde plug-ins bekijken door Plug- ins te selecteren in het menu aan de linkerkant. Je kunt ook Actief selecteren om alleen actieve plug -ins weer te geven of Inactief om gedeactiveerde plug -ins weer te geven.
  • Sommige WordPress -plug -ins kunnen de prestaties van je site beïnvloeden. Door plug -ins te deactiveren en vervolgens de prestaties van je site opnieuw te testen, kun je snelheidsproblemen oplossen.
  • Zie Problemen met WordPress oplossen voor hulp bij het oplossen van problemen met WordPress . Als je niet zelf te maken hebt met het oplossen van problemen met WordPress, hebben we ook een Premium Support -service voor WordPress die dat voor je kan regelen.