Plug-ins in WordPress activeren en deactiveren

WordPress biedt een breed scala aan plug-ins om functionaliteit aan je site toe te voegen. Deze lopen uiteen van antispamfilters voor commentaar tot plug-ins die je in staat stellen een kleinschalig sociaal netwerk op te bouwen.

Een plug-in activeren

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer in het linkermenu Plug-ins en selecteer vervolgens Nieuwe toevoegen .
  3. Voer in de zoekbalk de gewenste plug -in in en selecteer Nu installeren .
  4. Als de plug -in is geïnstalleerd, selecteer je Activeren .

Hoe je de plug -in beheert en gebruikt, is afhankelijk van de ontwikkelaar. Je kunt alle momenteel geïnstalleerde plug -ins bekijken door Plug -ins te selecteren in het menu.

Opmerking: sommige WordPress -plug -ins kunnen de prestaties van je site vertragen. Door plug -ins te deactiveren en vervolgens de prestaties van je site opnieuw te testen, kun je snelheidsproblemen oplossen.

WordPress-plug-ins deactiveren

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer Plug-ins in het menu aan de linkerkant.
  3. Selecteer alle plug -ins die je wilt deactiveren.
  4. Vanaf het Bulkacties drop-down menu, selecteert u Uitzetten en selecteer vervolgens Toepassen.