Basis- en Pro-reseller Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Activeer de plug -in voor mijn resellerwinkel

Stap 2 van de Beheerde WordPress voor resellers -serie.

Je kunt de Reseller Store -plug -in gebruiken om je webwinkel te ontwerpen. Enkele van de functies die de plug -in bevat, zijn een geïmporteerde productcatalogus, domeinzoekopdrachten en winkelwagenwidgets.

Opmerking: de minimumvereisten voor het gebruik van de Reseller Store -plug -in zijn als volgt:

• PHP 5.4 of hoger
• WordPress 4.6 of hoger

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Heb je hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Plaats de muisaanwijzer op Plug -ins in de zijbalk en selecteer vervolgens Nieuwe toevoegen .
    Klik op Nieuwe toevoegen
  3. Zoek naar GoDaddy Reseller Store .
    Zoek naar Reseller Store
  4. Selecteer Nu installeren .
  5. Selecteer Activeren .
    Klik op Activeren
  6. Selecteer Reseller Store , die zich nu in de zijbalk bevindt.
    Klik op Winkel voor resellers
  7. Kies een GoDaddy -account voor resellerabonnementen die bij GoDaddy zijn gekocht. Klik anders op Ander reselleraccount .
  8. Je wordt doorverwezen naar je Reseller Control Center. Als je meerdere accounts hebt, selecteer je er een in het vervolgkeuzemenu en klik je op Je reseller activeren .
    • Als je de Reseller Store eerst een proefrit wilt geven, selecteer je Demo reseller activeren voor een interactieve demo. Je kunt spelen met functies en lay -out in de demoversie van de winkel voordat je deze officieel activeert.
  9. Na een paar minuten wordt je account geladen en wordt je WordPress -productenpagina weergegeven.

Je plug -in is nu geactiveerd en gekoppeld aan je account. Wijzigingen in de productprijzen in het Reseller Control Center worden automatisch toegepast op je productwijzigingen in WordPress.

Opmerking: je kunt ook de plug -in voor de Reseller Store downloaden.