Basis- en Pro-reseller Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Activeer mijn Reseller Store-plug-in

Stap 2 van het Beheerde WordPress voor resellers serie.

U kunt de plug-in Reseller Store gebruiken om uw storefront te ontwerpen. Enkele van de functies die de plug-in bevat, zijn een geïmporteerde productcatalogus, domeinzoekopdrachten en winkelwagenwidgets.

Notitie: De minimumvereisten voor het gebruik van de Reseller Store-plug-in zijn als volgt:

• PHP 5.4 of hoger
• WordPress 4.6 of hoger

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Heb je hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Beweeg over Plug-ins in de zijbalk en klik vervolgens op Nieuw toevoegen .
    Klik op Nieuw toevoegen
  3. Zoeken naar GoDaddy-resellerwinkel .
    Zoek naar Reseller Store
  4. Klik Installeer nu .
  5. Klik Activeren .
    Klik op Activeren
  6. Selecteer Winkel voor wederverkopers , die zich nu in de zijbalk bevindt.
    Klik op Reseller Store
  7. Kiezen GoDaddy-account voor reseller-abonnementen die zijn gekocht bij GoDaddy. Klik anders op Ander reselleraccount .
  8. U wordt doorgestuurd naar uw Reseller Control Center. Als u meerdere accounts heeft, selecteert u er een in het vervolgkeuzemenu en klikt u op Activeer uw wederverkoper .
  9. Na een paar minuten wordt uw account geladen en uw WordPress Producten pagina zal verschijnen.

Uw plug-in is nu geactiveerd en verbonden met uw account. Wijzigingen in productprijzen in het Reseller Control Center worden automatisch toegepast op uw productwijzigingen in WordPress.

Notitie: U kunt ook het Winkel voor wederverkopers inpluggen.