Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Activeer WordPress permalinks met FTP

Het gebruik van aangepaste WordPress -permalinks kan de optimalisatie van zoekmachines (SEO) verbeteren en de URL van je website aantrekkelijker maken voor zoekopdrachten. WordPress -permalinks zijn de permanente URL's voor je berichten en pagina's.

1. Je moet altijd een back -up van je site maken voordat je wijzigingen aanbrengt.
  2. Maak verbinding met je hosting via FTP .
  3. Voeg herschreven URL's toe aan de hand van een van de volgende instructies, afhankelijk van je hostingtype:

cPanel/Linux

1. Zoek het .htaccess -bestand.

Opmerking: als je geen .htaccess -bestand hebt, kun je er een maken met je FTP -client of er een maken op je lokale computer en deze uploaden naar het hostingaccount.

2. Bewerk het .htaccess -bestand en voeg het volgende toe aan het bestand als dit nog niet het geval is:
      # BEGIN WordPress IfModule mod_rewrite.c > RewriteEngine op RewriteBase / RewriteRule ^index \ .php $-[L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} ! %{REQUEST_FILENAME} RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} ! -D RewriteRule. /index.php [L] /IfModulec > # END WordPress
    3. Sla het bestand op en upload het naar je hostingaccount.

Plesk/Windows

1. Zoek het bestand web.config.

Opmerking: als je geen web.config -bestand hebt, kun je er een maken met je FTP -client of er een maken op je lokale computer en deze uploaden naar het hostingaccount.

2. Bewerk het bestand web.config en voeg het volgende toe als het nog niet aanwezig is in de configuratiesectie:
      ? xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"? > configuratie > system.webServer > herschrijven > regels > rule name = "WordPress -regel" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > voorwaarden > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsFile" negate = "true" / > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsDirectory" negate = "true" / > /voorwaarden > action type = "Herschrijven" url = "index.php" / > /regel > /regels > /herschrijven > /system.webServer > /configuratie >
    3. Sla het bestand op en upload het naar je hostingaccount.