Voeg een DS -record toe

Voeg DS -records toe aan domeinen die zijn geregistreerd bij GoDaddy maar die geen GoDaddy -naamservers gebruiken. Je moet DNSSEC inschakelen bij je DNS -provider, die een record voor de ondertekeningsverklaring genereert. Vervolgens kun je de DS -records toevoegen aan je domein in je GoDaddy -account.

1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer een individueel domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer een enkel domein
  3. Selecteer DNS en selecteer vervolgens DS -records.
    selecteer het tabblad DS -records
  4. Selecteer Toevoegen .
  5. Voer de gegevens in voor uw nieuwe DS -record.
    • Key Tag : Het identificatienummer van het DS -record, tussen 1 en 65536.
    • Algoritme : Kies een algoritme uit de beschikbare opties.
    • Digesttype : Kies 1 of 2 in het menu.
    • Digest : Een reeks alfanumerieke tekens.
  6. Selecteer Opslaan om je DS -record toe te voegen.
  7. Opmerking: Als je een foutmelding krijgt bij het opslaan van je DS -record, controleer dan of je invoer juist is bij je DNS -provider. Je kunt geen verkeerde DS -records opslaan.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.