Voeg een site toe aan WP Premium Support

Nadat je je dashboard hebt ingesteld, kun je via deze stappen extra WordPress -sites toevoegen aan je abonnement.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -account en open het WP Premium Support -dashboard. ( Hulp nodig bij het openen van je product? )
  2. Klik op de knop Site toevoegen.
  3. Vul de velden in op het formulier Toegang tot site toevoegen:

Selecteer Mijn account , Klanten of Derde partij in de vervolgkeuzelijst Een site toevoegen.

• Met de optie Mijn account kun je kiezen uit de hostingabonnementen in je account door er een te kiezen in de vervolgkeuzelijst.
    • Als je lid bent van Pro Clients , worden je klanten weergegeven in de vervolgkeuzelijst om een van hun hostingproducten te selecteren.
    • De optie Derde is voor alle andere sites die buiten dit klantaccount worden gehost.
  4. WordPress

1. Site -URL (coolexample.com)
    2. b. Ik heb een aangepaste aanmelding voor mijn WP Admin -selectievakje - Vink dit vakje aan en vul het veld WP Admin Path in als je een aangepast aanmeldingspad hebt. (coolexample.com/aangepaste-aanmelding)
    3. WP Admin URL - Dit veld wordt automatisch ingevuld vanaf de site -URL, tenzij je het bovenstaande vakje aanvinkt.
    4. Gebruikersnaam
    5. Wachtwoord

FTP

1. Hostadres (coolexample.com of je IP -adres)

Als je site een firewall of CDN gebruikt, moet je mogelijk het hosting -IP -adres invoeren in plaats van het domein.

2. Gebruiker
    3. Wachtwoord
    4. Protocol
    5. Poort

Opmerking: je hoeft de opties Protocol en Poort alleen te wijzigen als je host of server geen standaard FTP -instellingen gebruikt.

5. Klik op de knop Site toevoegen.

Opmerking: als je een foutmelding ontvangt, moet je mogelijk je FTP -instellingen opzoeken of je WordPress -wachtwoord opnieuw instellen .

Je kunt nu deze nieuwe WordPress-website selecteren in het vervolgkeuzemenu voor sites en een serviceverzoek indienen wanneer je klaar bent.

Volgende stappen

Meer informatie: