Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg een video en afbeeldingen toe aan een blogpost

Afbeeldingen en video's geven je blogpost niet alleen meer betekenis, ze geven je blogpost ook meer visuele interesse.

Opmerking: Overweeg om eerst je afbeeldingen of video's te maken voordat je een blogpost maakt .

Deze video maakt deel uit van de instructiereeks voor het gebruik van een blog voor je bedrijf .

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Ga op je Dashboard naar Marketing en vervolgens naar Blog .
  4. Selecteer Post maken . Of ga naar een bestaand bericht dat je wilt bijwerken, plaats de muisaanwijzer op hetHorizontale kebab instellingen menupictogram Instellingenmenu en selecteer Bericht bewerken
  5. Met je cursor in het tekstgedeelte, gebruik je de + om afbeeldingen, video of een scheidingslijn toe te voegen.
    • Afbeeldingen : Het toevoegen van afbeeldingen voor blogposts is vergelijkbaar met het toevoegen van een afbeelding aan je website .
      • Upload een nieuwe afbeelding of maak een keuze uit recent toegevoegde afbeeldingen, royaltyvrije afbeeldingen, collecties, sociale media-afbeeldingen en meer. Zoek in de rechterbovenhoek naar trefwoorden in je eigen geüploade afbeeldingen of stockfoto's.
      • Nadat je je afbeelding hebt gekozen, selecteer je Invoegen .
      • Zoom in op je afbeelding en selecteer de uitlijning. Kies er vervolgens voor om een bijschrift toe te voegen en de afbeelding te beschrijven voor SEO en toegankelijkheid. Ten slotte kun je een afbeelding van een blogbericht aan een URL koppelen.
    • Video : Plak de URL van je video in het vak. Als je een video hebt geüpload naar je mediabibliotheek, kun je de link vinden in je Vimeo -account.
    • Verdelers : Verdelers zijn eenvoudige lijnen die een visuele scheiding tussen twee secties geven. Om een scheidingslijn te verwijderen, selecteer je de scheidingslijn en druk je op de Backspace- of Delete -toets op je toetsenbord.
  6. Selecteer Gereed als je een afbeelding of video hebt toegevoegd.
  7. Ga door met het maken van je blogpost .
  8. Lees je bericht nog een keer om te controleren op spelfouten en of het logisch is.
  9. Als je klaar bent om je bericht met de wereld te delen, selecteer je Publiceren of Publicatiedatum instellen . Wanneer het bevestigingsvenster wordt weergegeven, kun je Post weergeven selecteren om te zien hoe het eruit ziet voor de bezoekers van je blog.