Voeg een NS -record toe

Als je DNS host bij GoDaddy, worden de NS -records die nodig zijn voor je standaard DNS automatisch geconfigureerd en kunnen deze niet worden gewijzigd. Je kunt echter aangepaste NS -records toevoegen om een specifieke subdomeinhost naar een andere set naamservers te laten verwijzen, waardoor je DNS voor het subdomein verderop op een andere DNS -service kunt beheren.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domeinnaam in de lijst om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Schuif omlaag naar Aanvullende instellingen en klik op DNS beheren .
    selecteer dns beheren
  4. Selecteer de knop Toevoegen onder de lijst met bestaande records. Selecteer Naamserver onder de vervolgkeuzelijst Type .
  5. Vul de verplichte velden in:
    • Host: De hostnaam van het subdomein waarnaar u verwijst.
    • Verwijst naar: De naamserver waarnaar u het subdomein wilt laten verwijzen.
    • TTL: Hoe lang de server informatie in cache moet plaatsen.
  6. Klik op Opslaan om het proces te voltooien.

Het kan tot 48 uur duren voordat alle wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.