Voeg een domeinalias toe aan mijn Windows -hostingaccount

Gebruik een domeinalias om de website van een andere gehoste domeinnaam op je Windows -hostingaccount te laden.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken.
  3. In het account Dashboard, selecteert u Plesk Admin.
  4. Selecteer op de pagina Plesk -websites en -domeinen de optie Domeinalias toevoegen .
    selecteer domeinalias toevoegen
  5. Voer de Domeinaliasnaam in . Wanneer iemand naar deze domeinalias zoekt, wordt de browser omgeleid naar een ander domein.
  6. Selecteer naast voor het domein de domeinnaam waarnaar u de alias wilt laten verwijzen (meestal uw primaire domein).
  7. Laat de andere opties op hun standaardwaarden staan en selecteer vervolgens OK .