Marketinge-mailabonnees toevoegen

Als je eenmaal je formulier voor e-mailmarketingabonnementen hebt aangepast en een marketingmail hebt gemaakt, kun je abonnees toevoegen. Je kunt ook lijsten met e-mailadressen maken die moeten worden gebruikt voor specifieke mailings.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer op je dashboard Marketing > Abonnees . (Je abonnees staan mogelijk ook onder Verbindingen.)
  1. Controleer of je tabblad Abonnees actief is en selecteer Importeren.
  2. Kies in het venster dat wordt weergegeven wat in jou geval de beste optie is: een persoon toevoegen, meerdere mensen tegelijk toevoegen of importeren uit een bestand. Volg de aanwijzingen op het scherm.
    Importeer één persoon, tal van mensen tegelijk of een bestand.