Mijn Workspace Email toevoegen aan Mail op een iPhone of iPad

Stap 4 van de serie Mijn Workspace Email-account instellen.

Voeg je Workspace Email-account toe aan Mail op je iOS-apparaat. Dan kun je zakelijke e-mails versturen en ontvangen vanaf je iPhone of iPad.

1. Open Instellingen op je iPhone of iPad.
  2. Tik Mail en Accounts. (Afhankelijk van je versie van iOS, moet je mogelijk op Wachtwoorden en Accounts tikken.)
    Tik op Accounts in Mail
  3. Tik op Account toevoegen.
    Tik op Accounts in Mail
  4. Kies het accounttype Overig.
    Tik op Overig
  5. Tik op Mailaccount toevoegen.
    Tik op Mailaccount toevoegen
  6. Voer je accountgegevens in en tik op Volgende.
    Voer je accountgegevens in en tik op volgende
  7. Tik op IMAP.
  8. Voer onder Nieuw account in de sectie Server voor inkomende mail het volgende in:
    • Hostnaam als imap.secureserver.net
    • Je Workspace Email-gebruikersnaam en wachtwoord
  9. Voer in de sectie Server voor uitgaande e-mail het volgende in:
    • Hostnaam als smtpout.secureserver.net
    • Je Workspace Email-gebruikersnaam en wachtwoord
  10. Tik op Volgende. Je Mail-app detecteert je accountinstellingen en laadt je e-mail.
  11. Sluit de instellingen-app en tik op Mail om de app te openen.