Mijn Microsoft 365-emailadres toevoegen aan Apple Mail op Mac

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Voeg je e-mail van Microsoft 365-e- toe aan de Apple Mail-app. Vervolgens kun je zakelijke e-mails verzenden en ontvangen vanaf je Mac.

Deze video is onderdeel van de instructieserie voor e-mail instellen.

1. Open Apple Mail.
    mail-app, blauwe achtergrond met witte envelop.
  2. Ga meteen naar stap 3 als je een nieuwe gebruiker bent. Anders selecteer je Mail en daarna Account toevoegen.
    Klik in het Mail-menu op Account toevoegen
  3. Selecteer Exchange en vervolgens Doorgaan.
    selecteer Exchange en Doorgaan
  4. Voer je naam en e-mailadres in en selecteer Aanmelden.
    Voer je naam en e-mailadres in en meld je aan
  5. Selecteer Aanmelden.
    Aanmelden
  6. Voer het wachtwoord van je e-mail in en selecteer Aanmelden. Je moet mogelijk het accounttype Werk of school in plaats van Persoonlijk kiezen om door te gaan.
    voer je wachtwoord in en klik op aanmelden.
  7. Als je beheerder meervoudige verificatie heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de verificatie-app in.
  8. Mogelijk krijg je een verzoek voor toegang tot je account. Selecteer dan Accepteren.
  9. Selecteer Gereed. Je kunt op elk gewenst moment terugkeren om deze instellingen te bewerken.
    Selecteer app-instellingen en Gereed

Je Microsoft 365-e-mail is nu ingesteld in je Apple-mail.