Mijn Workspace Email toevoegen aan Mail (Mac)

Stap 4 van de serie Mijn Workspace Email instellen.

Voeg de aanmeldingsgegevens van je Workspace-e-mailaccount toe aan Apple Mail. Vervolgens kun je zakelijke e-mails verzenden en ontvangen vanaf je Mac.

1. Open Apple Mail.
    • Nieuwe gebruikers: Het scherm Een e-mailaccountprovider kiezen... wordt weergegeven.
    • Bestaande gebruikers: Selecteer Mail en Account toevoegen. Het scherm Een mailaccountprovider kiezen... wordt weergegeven.
      Selecteer Ander e-mailaccount en klik op Doorgaan
  2. Selecteer Ander e-mailaccount en klik op Doorgaan.
    Selecteer Ander e-mailaccount en klik op Doorgaan
  3. Voer je naam, e-mailadres en wachtwoord in. Je hebt je Workspace Email-adres en -wachtwoord nodig (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  4. Selecteer Aanmelden.
    Voer e-mailgegevens in.
  5. Voer de instellingen van de e-mailserver in en klik op Aanmelden.
    • Inkomende mailserver: imap.secureserver.net
    • Uitgaande mailserver: smtpout.secureserver.net
    Voer de e-mailserverinstellingen in
  6. Opmerking: Als de e-mailservers niet automatisch zijn gevonden, wordt er mogelijk een foutbericht weergegeven. Dit is normaal.

7. Selecteer Gereed. Apple Mail verifieert je accountinstellingen en laadt je e-mail.
    Klik op Gereed

Als je meer dan één Apple Mail-account hebt, selecteer je Postvak INen selecteer je je nieuwe e-mailaccount om je Postvak IN te bekijken.
Klik op Gereed

Je e-mail is ingesteld op je Mac. Je kunt aan de slag! Als je je e-mail wilt toevoegen op een ander apparaat, selecteer je Vorige. Als alles is ingesteld, ga je naar de volgende stap!

Probleemoplossing