Mijn Workspace Email toevoegen aan Outlook (Windows)

Stap 4 van de serie Mijn Workspace Email instellen.

Voeg je Workspace-mailadres toe aan Outlook 2016 voor Windows-pc om zakelijke e-mails te kunnen versturen en ontvangen.

1. Open Outlook 2016.
    • Nieuwe gebruikers: Het scherm Je e-mail instellen verschijnt.
    • Bestaande gebruikers: Klik op Bestand en vervolgens op + Account toevoegen.
  2. Op de pagina Account toevoegen, selecteer je E-mailaccount. Voeg vervolgens de aanmeldingsgegevens van je Workspace-e-mailaccount toe. (Je gebruikersnaam en wachtwoord van GoDaddy werken niet voor het instellen van e-mail.)
    • Je naam: De naam die wordt weergegeven als afzender
    • E-mailadres: Workspace-e-mailadres
    • Wachtwoord invoeren en opnieuw invoeren: Het wachtwoord van Workspace-e-mail
    Klik op Volgende
  3. Klik op Volgende, Outlook verifieert de instellingen van je Workspace-account en laadt het Postvak IN van je mail.
    Bericht Account configureren is gelukt
  4. Klik op Voltooien. Als je meer dan één e-mailaccount hebt, moet je mogelijk Accounts verlaten om je nieuwe Postvak IN te bekijken.

Je e-mail is ingesteld op Outlook 2016. Je kunt aan de slag! Als je je e-mail wilt toevoegen aan een ander apparaat, klik je op Vorige. Als alles is ingesteld, ga je naar de volgende stap!

Probleemoplossing