Voeg Visual Form Builder toe aan een WordPress -pagina

Nadat je Visual Form Builder hebt ingesteld en een formulier hebt gemaakt, kun je dit toevoegen aan een pagina of posten op je WordPress -site.

1. Aanmelden bij WordPress
  2. Klik op de linkernavigatiebalk op Pagina of Post , afhankelijk van waar je het contactformulier wilt plaatsen
  3. Bewerk de pagina of post waarop je je contactformulier wilt hebben
  4. Klik op de knop Formulier toevoegen
  5. Selecteer het formulier dat je hebt gemaakt in de vervolgkeuzelijst
  6. Klik op Formulier invoegen om de formulierwidget op de gewenste locatie te plaatsen
  7. Klik op de knop Publiceren of Bijwerken om je wijzigingen op te slaan.

Je kunt nu naar je formulier gaan en testen om te controleren of het correct werkt.

Het kan zijn dat het een half uur duurt voordat e -mail op het contactformulier wordt ontvangen