Alias -domeinen toevoegen aan mijn Linux -hosting

Aliassen stellen je in staat om meerdere domeinen naar dezelfde inhoud en documentroot te verwijzen, terwijl je je alias -URL behoudt. Dit kan een handig hulpmiddel zijn voor merkconsistentie, internationalisering en typefoutpreventie.

Opmerking: als je een andere website dan je primaire domein wilt hosten, moet je een Add -on -domein maken
  1. Log in op je GoDaddy -productpagina .
  2. Selecteer Webhosting en selecteer vervolgens Beheren voor je gewenste Linux -hostingabonnement.
    klik op beheren
  3. Selecteer cPanel-beheer.
  4. Selecteer Domeinen .
  5. Selecteer Een nieuw domein maken .
  6. Voer de naam van je domein in (exclusief www).
  7. Zorg ervoor dat het selectievakje Documenthoofdmap delen is geselecteerd
  8. Selecteer Verzenden .

Een succesbericht bevestigt dat je aliasdomein is aangemaakt.