Abonneerlinks toevoegen aan een campagne

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Abonnementslinks toevoegen aan je e -mailmarketingcampagnes

Nadat je je registratieformulier hebt gemaakt, kun je dit toevoegen aan je GoDaddy Email Marketing campagne met behulp van een abonneerlink. Er zijn twee manieren om de abonneerlink toe te voegen aan je GoDaddy Email Marketing campagne.

Twee manieren om je registratieformulier toe te voegen aan je e -mailcampagne

1. Macrokoppeling
  2. Overal waar je iets toevoegt[[subscribe]] of[[subscribe_link]] , GoDaddy Email Marketing zal het vervangen door een link naar je huidige standaard registratieformulier. Dit werkt zowel voor aangepaste HTML -campagnes als voor de gewone samensteller.

3. Deel URL
  4. Elk registratieformulier heeft een unieke URL voor delen. Je kunt deze URL toevoegen aan elke tekstmodule in je campagne. De deel -URL linkt altijd rechtstreeks naar de online versie van je formulier.

Ga naar het gedeelte Registratieformulieren en klik op de knop Delen onder een van je formulieren om de URL voor het delen van dat formulier te pakken.

Verwante onderwerpen:

Wat zijn de beste manieren om mijn publiek op te bouwen?
Hoe voeg ik een registratieformulier toe aan mijn website?