Beheerde WordPress Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Afhaallocaties importeren

Local Pickup Plus biedt import- en exportfunctionaliteit waarmee je meerdere locaties tegelijk kunt maken of bewerken.

Verplicht: Local Pickup Plus is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met WordPress Ecommerce Hosting of als een zelfstandige aankoop.

Voor de beste resultaten voer je een locatie -export uit en breng je de wijzigingen aan in dat bestand om problemen met de CSV -indeling te voorkomen. Vervolgens kun je dat bestand importeren door de onderstaande stappen te volgen:

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Ga naar WooCommerce > Instellingen > Verzending > Afhaallocaties .
  3. Klik op Afhaallocaties importeren .
  4. Klik op Bestand kiezen en selecteer het CSV -bestand op je computer.
  5. Stel de importopties naar wens in:
    • Bestaande records bijwerken: Vink deze instelling aan om locaties bij te werken als de ID overeenkomt met een bestaande locatie. Schakel het selectievakje uit om rijen te negeren met een ID die overeenkomt met een bestaande locatie.
    • Nieuwe ophaallocaties maken: Vink deze instelling aan om nieuwe locaties te maken als de ID niet overeenkomt met een bestaande locatie. Schakel het selectievakje uit om rijen te negeren met een ID die niet overeenkomt met een bestaande locatie.
  6. Kies het bestandsscheidingsteken in het menu Velden worden gescheiden door.
  7. Klik op Importeren .

Meer info