Afspraken synchroniseren met mijn persoonlijke agenda

Met deze functie kun je al je afspraken in één oogopslag bekijken — en zelfs je persoonlijke agenda synchroniseren met je afspraken om dubbele afspraken te voorkomen.

Opmerking: deze functie is alleen beschikbaar voor GoCentral-klanten (alleen VS) met een Business Plus- of eCommerce-plan. Als je Online afspraken niet hebt ingeschakeld, ga je eerst naar Gedeelte Online afspraken toevoegen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik in de bovenste balk op Instellingen en kies Agenda synchroniseren.
    klik op instellingen, kies agenda synchroniseren
  3. Klik op Een agenda koppelen, selecteer je agendaservice uit de lijst en kies een account voor die service.
    klik op je agendaservice
  4. Klik op Accepteren als er gevraagd wordt om Cronofy toegang te geven tot je agendaservice.
  5. Als je meerdere agenda's hebt voor de gekozen service(s), selecteer je eentje uit het menu en klik je op Opslaan.
    klik op instellingen, kies agenda synchroniseren

Opmerking: zoals uit de afbeelding blijkt, heb je de optie om agenda's van meerdere services te gebruiken.

6. Als de bevestiging Gelukt wordt weergegeven, ben je klaar. Afspraken met klanten worden nu weergegeven in je geselecteerde persoonlijke agenda('s) — en klanten kunnen geen afspraken maken op momenten dat je al iets anders hebt gepland.
    Wanneer online afspraken gesynchroniseerd zijn met persoonlijke agenda
    persoonlijke agenda geeft afspraken weer afspraken niet beschikbaar
    Persoonlijke agenda geeft je andere activiteiten weer, naast afspraken met klanten Online afspraken niet beschikbaar tijdens je andere activiteiten