Alles over GoDaddy Studio voor het web

GoDaddy Studio is beschikbaar als app op iOS en Android, en staat nu ook op het web.

De webversie is ideaal voor het maken van ontwerpen die "beter zijn op het grote scherm", zoals presentatiedia's of zoomachtergronden.

Wat kan ik doen in GoDaddy Studio voor het web?

• Maak projecten voor alle platforms.
  • Gebruik een sjabloon om je project te starten.
  • Voeg afbeeldingen, tekst, afbeeldingen en vormen toe en bewerk ze.
  • Voeg filters toe aan afbeeldingen.
  • Exporteer je project als een .jpg- of .png -bestand.
  • Selecteer en verplaats meerdere lagen tegelijk (nog niet beschikbaar op mobiele apparaten).
  • Klik met de rechtermuisknop op een laag om acties weer te geven.
  • Kopieer en plak vanaf je klembord.
  • Open je projecten op verschillende apparaten met Project Sync.
  • Bewerk afbeeldingen rechtstreeks vanuit de website -editor of de mediabibliotheek van je website.
  • Ontwerp posts op sociale media en deel ze op meerdere platforms tegelijk.

Wat kan ik nog niet doen op GoDaddy Studio voor het web?

• Voeg je logo toe voor snelle toegang, maar je kunt je logo ook uploaden als afbeelding.
  • Importeer aangepaste lettertypen.
  • Verzamel afbeeldingen of grafische collecties.
  • Organiseer projecten en sjablonen in mappen (alleen iOS).
  • Voeg video's toe aan projecten - dit omvat toegang tot onze exclusieve videobibliotheek.
  • Gebruik lay -outs of lay -outverzamelingen (alleen iOS).
  • Lees Discover -posts (alleen iOS), waarmee je het meeste uit GoDaddy Studio kunt halen.

Hoe kan ik verbeteringen voorstellen voor GoDaddy Studio op het web?

We zijn benieuwd naar je mening over hoe we GoDaddy Studio op het web kunnen verbeteren. Om ons je feedback te sturen, vul je ons functieaanvraagformulier in en selecteer je Verzenden .

Gerelateerde info