Alles over GoDaddy Studio voor het web

GoDaddy Studio is beschikbaar als app op iOS en Android, en is ook beschikbaar op internet. De webversie is ideaal voor het maken van ontwerpen die "beter zijn op het grote scherm", zoals presentatiedia's of zoomachtergronden.

Wat kan ik doen in GoDaddy Studio voor het web?

• Maak projecten voor alle platforms.
  • Open je projecten op verschillende apparaten met Project Sync.
  • Gebruik een sjabloon om je project te starten.
  • Voeg afbeeldingen, tekst, afbeeldingen en vormen toe en bewerk ze.
  • Voeg video's toe aan projecten - dit omvat toegang tot onze exclusieve videobibliotheek.
  • Voeg filters toe aan afbeeldingen.
  • Exporteer je project als .jpg- of .png -bestand, of als .MP4- (Android) of .MOV -bestand (iOS) als het project een video bevat.
  • Selecteer en verplaats meerdere lagen tegelijk (nog niet beschikbaar op mobiele apparaten).
  • Klik met de rechtermuisknop op een laag om acties weer te geven.
  • Kopieer en plak vanaf je klembord.
  • Bewerk afbeeldingen rechtstreeks vanuit de website -editor of de mediabibliotheek van je website.
  • Ontwerp posts op sociale media en deel ze op meerdere platforms tegelijk.

Wat kan ik nog niet doen op GoDaddy Studio voor het web?

• Voeg je logo toe voor snelle toegang, maar je kunt je logo ook uploaden als afbeelding.
  • Verzamel afbeeldingen of grafische collecties.
  • Organiseer projecten en sjablonen in mappen (alleen iOS).
  • Gebruik lay -outs of lay -outverzamelingen (alleen iOS).
  • Lees Discover -posts (alleen iOS), waarmee je het meeste uit GoDaddy Studio kunt halen.

Waar kan ik GoDaddy Studio krijgen?

Ga naar studio.godaddy.com om GoDaddy Studio in je webbrowser te gebruiken .

Als je de mobiele app GoDaddy Studio wilt downloaden en gebruiken, gebruik je je mobiele telefoon om de QR -code te scannen.
open of download de app

Gerelateerde info