Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Websitetoegang toestaan of blokkeren

Websitebeveiliging firewall kan IP -adressen toestaan of blokkeren voor toegang tot uw site.

• Whitelist IP-adressen worden niet geblokkeerd door firewallbeveiligingsregels die de toegang per IP-adres beperken tot WordPress-beheerpanelen zoals administrator of wp-admin .
  • Blacklist IP -adressen blokkeert alle toegang tot je website vanaf het IP -adres.
Waarschuwing: Wanneer je een IP -adres aan je zwarte lijst toevoegt, wordt iedereen die vanaf dat IP -adres bezoekt geblokkeerd. Zo kan al het webverkeer van werknemers die browsen van een groot bedrijf afkomstig zijn van één IP -adres. Als je dat IP -adres blokkeert, kan niemand bij dat bedrijf je website bekijken.

Opmerking: het is handig om de cache te wissen nadat je een IP -adres hebt toegestaan of geblokkeerd.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt beheren de optie Beheren.
  3. Selecteer Firewall in de menubalk.
  4. Open Toegangscontrole .
    • Als je maar één domein hebt, selecteer je Instellingen en vervolgens Toegangscontrole .
    • Als je meerdere domeinen hebt, selecteer je het tandwielpictogram voor het domein dat je wilt configureren en selecteer je vervolgens Toegangscontrole .
  1. Selecteer IP -adressen op de witte lijst om een adres toe te staan of selecteer IP -adressen op de zwarte lijst om een IP -adres te blokkeren.
  2. Typ het IP -adres in het tekstvak Nieuwe IP toevoegen… en selecteer vervolgens hoe lang je het adres wilt toestaan of blokkeren.

Opmerking: Als je meerdere domeinen hebt en dit IP -adres voor al je domeinen wilt toestaan of blokkeren, selecteer je Wijzigingen toepassen op alle domeinen .

1. Selecteer Witte lijst of Zwarte lijst om het adres aan de lijst toe te voegen.

2. Witte lijst IP -adressen Nieuwe IP toevoegen ...

Opmerking: Als je meerdere domeinen hebt die worden beschermd door Websitebeveiliging, kun je snel een IP -adres voor één domein toestaan of blokkeren. Volg de stappen 1 t / m 3 hierboven, selecteer IP -toegangscontrole voor het domein en voeg het IP -adres toe.
Witte lijst IP -adressen Nieuwe IP toevoegen ...