Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Analyse uitgelegd: doorkliks

Contactpersonen die op koppelingen in uw e -mailnieuwsbrief hebben geklikt, worden opgenomen in het Analytics uitgelegd: betrokkenVerloofd statistiek in je e -mailanalyses. Om het tabblad Betrokken te vinden, klik je op Statistieken onder de miniatuur van je campagne op de pagina Campagnes.

Klik op de knop Statistieken om contactpersonen te bekijken die op koppelingen hebben geklikt

Dit brengt je naar een gedetailleerde weergave van de meest recente mailingstatistieken van de campagne. Vanaf hier kun je op een van de hoofdstatistieken klikken (teruggestuurd, geaccepteerd, uitgeschreven, enz.) Om meer informatie te bekijken.

Contactpersonen weergeven die op koppelingen hebben geklikt:

Klik op het tabblad Betrokken en selecteer vervolgens het totale aantal of unieke klikken.

• Totaal aantal klikken: geeft het totale aantal klikken weer, inclusief meerdere klikken door dezelfde contactpersoon. Noteer het nummer naast elk e -mailadres voor contact in de lijst. Dit getal staat voor het aantal keren dat de individuele contactpersoon heeft geklikt.
  • Unieke klikken: geeft de lijst weer met contactpersonen die hebben geklikt. Meerdere klikken worden niet weergegeven in deze weergave.
Een overzicht van contactpersonen die hebben geklikt

Nu je weet hoe je alle klikken kunt bekijken, gaan we de contactpersonen isoleren die hebben geklikt op een specifieke URL:

• Beweeg over een URL in de lijst om de volledige linknaam te bekijken.
  • Klik op een URL om die in blauw te markeren en kliks voor die URL in de statistieken weer te geven.

Opmerking: Alleen de contactpersonen die op links hebben geklikt die blauw zijn gemarkeerd, worden weergegeven in de onderstaande lijst met e -mailanalyses.

Contactpersonen die op links hebben geklikt, waardoor URL's worden geïsoleerd

Je kunt kliklijsten voor meerdere URL's combineren door op extra links te klikken en deze blauw te markeren. Klik een tweede keer op een blauwe URL om de koppeling op te heffen en de klikken uit de onderstaande lijst te verwijderen.

contactpersonen die op koppelingen hebben geklikt, gecombineerde URL's

Onthoud! Als er geen URL's blauw zijn gemarkeerd, wordt de volledige lijst met klikken weergegeven.

Nu je weet hoe je je contactpersonen kunt vinden die hebben geklikt, kun je de opties aan de rechterkant gebruiken om een lijst met klikken te maken of de lijst met klikken te exporteren , zoals je wilt.

contactpersonen die hebben geklikt op lijst maken, exporteren

Verwante onderwerpen:

Hoe vind ik mijn klikfrequentie?
Kan ik mijn e -mailanalyses delen?
Een lijst maken op basis van e -mailanalyse
Het tabblad Prestaties klikken