Android: E-mail instellen

Nadat je je Office 365-e-mailaccount hebt ingesteld, kunt je dit instellen op je Android-apparaat via onze eigen e-mailapp.

Je kunt je Office 365-e-mail ook weergeven in de Microsoft Outlook-app. Zie het volgende artikel voor meer informatie: De app Outlook onder Android: E-mail instellen.

Er zijn veel verschillende versies van Android. We hanteren de basisversie zoals die door Google is uitgebracht. Het kan zijn dat jouw apparaat enkele andere velden aanbiedt.

1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Nieuwe account.
  3. Tik op Exchange ActiveSync.
  4. Voer je e-mailedres en wachtwoord in. Tik op Volgende.
  5. In Exchange server. Voer het volgende in: outlook.office365.com.
  6. Selecteer SSL (Secure Sockets Layer) gebruiken. Tik op Volgende.
  7. Selecteer de accountinstellingen die je wilt gebruiken en tik vervolgens op Volgende.
  8. Klik op OK wanneer er een bericht over de beveiligingsupdate wordt weergegeven.
  9. Tik op Activeren.

Keer terug naar je startscherm en open de app Email om je berichten weer te geven.

Om ervoor te zorgen dat je berichten kunt verzenden, raden we aan dat je een e-mailbericht opstelt en naar jezelf stuurt.