Android: installeer GoDaddy Investor

Opmerking: de Investeerder -app is alleen beschikbaar voor leden van GoDaddy Auctions .

Het installeren van de GoDaddy Investor mobiele app op je apparaat is eenvoudig!

Opmerking: GoDaddy Investeerder wordt momenteel niet ondersteund op Android -tablets.

1. Tik op je mobiele apparaat op het Play Store -pictogram en zoek naar GoDaddy Investor .
  2. Tik op het pictogram en tik vervolgens op Installeren .
  3. Zodra de app is geïnstalleerd, tik je op Openen om je veilingen te beheren.
  4. Volgende stap