SSL-certificaten Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Annuleer mijn lopende SSL -certificaataanvraag

Als je je SSL -certificaataanvraag voor de verkeerde domeinnaam hebt ingediend en deze niet is uitgegeven, kun je de lopende aanvraag annuleren, waardoor het SSL -certificaattegoed opnieuw wordt ingesteld.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer Alles beheren naast SSL -certificaten .
  3. Selecteer het certificaat dat in behandeling is.
  4. Selecteer onder Certificaatgegevens , naast Status en In afwachting van verificatie , Annuleren .
    Klik op Annuleren
  5. Er wordt een banner voor de annulering van een certificaataanvraag weergegeven.

Wanneer je lopende aanvraag is geannuleerd, kun je een nieuw SSL -certificaat aanvragen.