Apple Mail (Mac): E-mail instellen

Je kunt je e-mailaccount van Office 365 van GoDaddy overal openen waar je dat uitkomt. Hierna volgt hoe je je e-mail kunt instellen in de app Apple Mail op je Mac-desktop.

1. Start Mail.
  2. Selecteer in het menu E-mail de optie Voorkeursinstellingen.
  3. Klik op + (Een account maken).
  4. Selecteer Exchange.
  5. Vul de velden in en klik op Doorgaan:
    Veld Wat te doen...
    Naam Voer je naam in.
    E-mailadres Voer je volledige accounte-mailadres in.
    Wachtwoord Voer het wachtwoord in dat je voor je account instelt.
  6. Als er een waarschuwing wordt weergegeven waarin wordt vermeld dat internaccounts niet bij de Exchange-server kunnen worden aangemeld, vul je het volgende in en klik je op Doorgaan:
    Veld Wat te doen...
    Beschrijving Voer een beschrijving in voor het account.
    Gebruikersnaam Voer je volledige e-mailadres in.
    Wachtwoord Voer het wachtwoord in dat je voor je account instelt.
    Serveradres Typ outlook.office365.com
  7. Klik op Doorgaan.
  8. Selecteer de toepassingen die je aan je Office 365-e-mailadres wilt koppelen en klik vervolgens op Gereed.