Voeg domeinen toe aan mijn CashParking -account

Stap 1 van de CashParking® -serie Aan de slag.

Voeg handmatig domeinen toe aan je CashParking® -account.

1. Ga naar je GoDaddy productpagina .
  2. Scroll naar beneden en selecteer de sectie voor Domeinproducten om deze uit te vouwen.
  3. Selecteer Beheren naast het CashParking® -account waarin je werkt.
  4. Selecteer Domeinen toevoegen in het gedeelte Accountoverzicht .
  5. Kies de gewenste methode om domeinen toe te voegen:
    • Domeinen invoeren : Typ handmatig de domeinnamen die je aan je CashParking® -account wilt toevoegen. Zorg ervoor dat elke domeinnaam op een aparte regel staat.
    • Selecteer domeinen : Kies domeinen uit je account door het vakje naast elke domeinnaam aan te vinken.
    • Domeinen uploaden : Upload een TXT- of CSV -bestand van je domeinnamen door Bestand kiezen te selecteren en naar het juiste bestand te bladeren.
      • Max. Bestandsgrootte: 3 MB
      • TXT -bestand: Domeinen moeten één per regel bevatten, zonder komma's.
      • CSV -bestand: Domeinen moeten één per regel worden vermeld en er moeten komma's worden gebruikt om aanvullende informatie over elke domeinnaam te scheiden.
  6. Nadat je je domeinen hebt toegevoegd, selecteer je Domeinen importeren .
  7. Bekijk de naamserverinformatie in het nieuwe venster. Als je domeinen zijn geregistreerd bij GoDaddy, werken we je naamservers automatisch voor je bij. Als je domeinen ergens anders zijn geregistreerd, moet je je naamservers handmatig bijwerken bij je domeinregistrar om:
    • ns01.cashparking.com
    • ns02.cashparking.com
  8. Selecteer OK om je updates te bevestigen.

Een bevestigingsvenster laat je weten dat de wijzigingen zijn gelukt.

Meer informatie

• Onthoud: als je domeinen niet bij GoDaddy zijn geregistreerd, moet je je naamservers bij je domeinregistrar handmatig bijwerken naar ns01.cashparking.com en ns02.cashparking.com .
  • Domeinen die als ongepast worden beschouwd, kunnen niet worden gebruikt met CashParking®. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, domeinen die handelsmerken van derden, verwijzingen naar haat, haatgroepen, kinderpornografie en aanstootgevende namen gebruiken. We behouden ons het recht voor om een domein als ongepast te definiëren en het gebruik ervan binnen CashParking® te weigeren, in overeenstemming met de CashParking® Servicevoorwaardenovereenkomst .