Weergave -instellingen in webmail

Pas je webmail aan zodat deze het beste voor je werkt.

Verplicht: Deze stappen werken alleen in de klassieke weergave . Als je in de bijgewerkte weergave bent , selecteer je Klassieke weergave in de rechterbovenhoek.
Klassieke weergave
  1. Meld je aan bij Webmail. Gebruik je Workspace Email-adres en -wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer Instellingen > Weergave -instellingen .
    Instellingenmenu met weergave -instellingen hieronder
  3. Ga naar een van de volgende tabbladen, breng eventuele wijzigingen aan en selecteer vervolgens OK .
    • Tijd : stel je tijdzone en datumnotatie in en geef aan hoe vaak je mappen worden vernieuwd.
    • Weergeven : kies hoe afbeeldingen worden weergegeven, stel een berichtvoorbeeld in en wijzig je acties nadat je een bericht hebt bekeken.
    • Opstellen : pas aan hoe je nieuwe berichten opstelt.
    • Agenda : Deze optie is alleen beschikbaar als je een Calendar -account hebt. Pas aan hoe je evenementen en taken worden weergegeven in webmail.
    • Actiebalk : pas aan welke knoppen in je actiebalk worden weergegeven voor eenvoudige toegang.
    • Thema's : Wijzig het kleurthema van je webmail.
    • Overig : kies hoe je berichten wilt verwijderen en pas je werkbalk aan.