Accountbeheer Help

Automatisch verlengen inschakelen

Om ervoor te zorgen dat je producten verlengd worden en dat je niet per ongeluk belangrijke bestanden verliest, kun je automatisch verlengen inschakelen op hun vervaldata.

1. Ga naar de pagina Verlengen en facturatie van GoDaddy. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. Selecteer de producten die je automatisch wilt verlengen.
    • Als je een abonnement met meerdere producten hebt gekocht, kun je automatisch verlengen inschakelen voor het volledige abonnement. De wijziging geldt dan voor alle producten van het abonnement. De producten van een abonnement kunnen niet afzonderlijk worden gewijzigd.

Opmerking: Als je de prijs wilt bekijken voordat je Automatisch verlengen inschakelt, selecteer je Aan winkelwagen toevoegen.
    Het pictogram Aan winkelwagen toevoegen is gemarkeerd
    We geven de prijzen voor je producten weer in de Winkelwagen, maar de aankoop wordt niet voltooid totdat je dat wilt. Om door te gaan met het inschakelen van Automatisch verlengen, klik je op de knop Terug van je browser.

3. Selecteer Automatische verlengen inschakelen. In de lijst Factureringsdatum wordt de datum voor de automatische verlenging naast de productnaam weergegeven.
    Het pictogram Automatisch verlengen inschakelen is gemarkeerd