Maak een back -up van een database in mijn Linux -hostingaccount

Hier is hoe je cPanel gebruikt om een handmatige back -up te maken van de database van je website in Linux Hosting.

Opmerking: we kunnen dit ook automatisch voor je doen met Website Backup .

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount waarvan je een back -up wilt maken, op Beheren .
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de cPanel -startpagina in de sectie Bestanden op Back -upwizard .
  5. Klik op de cPanel Backup Wizard -pagina op Back -up maken .
  6. Selecteer onder Gedeeltelijke back -up selecteren MySQL -databases .
  7. Klik onder Laatste stap in de lijst Databases op de bestandsnaam van de database. Als je webbrowser je vraagt om het bestand op te slaan, selecteer je OK .

Verwante stappen

• Je kunt deze back -up gebruiken om je database te herstellen als er een probleem is.