Een back-up maken van mijn website

Je site wordt automatisch opgeslagen terwijl je bezig bent. Er wordt automatisch een back-up gemaakt na grote wijzigen zoals je thema veranderen, een sectie verwijderen en je site resetten. Maar misschien wil je ook een handmatige back-up maken.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast je site om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Selecteer Sitegeschiedenis.
  6. Klik op Back-up maken.

Meer informatie

• Zodra je een back-up hebt gemaakt, kun je op ieder moment deze een nieuwe naam geven, verwijderen of herstellen.