Maak een back -up van mijn website in Linux -hosting

Je moet altijd een volledige back -up van je website maken - er is geen andere manier om je voor te bereiden op het onverwachte. Zo maak je handmatig dat back -upbestand voor websites op je Linux -hostingaccount.

Opmerking: we kunnen dit ook automatisch voor je doen met Website Backup .

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount waarvan je een back -up wilt maken, op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de cPanel -startpagina in de sectie Bestanden op Back -upwizard .
  5. Klik op de cPanel Backup Wizard -pagina op Back -up maken .
  6. Klik op Volledige back -up .
  7. Als je een e -mailmelding wilt wanneer de back -up is voltooid, voer je onder Een volledige back -up genereren je e -mailadres in . Als je geen melding wilt, selecteer je Geen e -mailmelding verzenden wanneer de back -up is voltooid.
  8. Klik op Back -up genereren . cPanel maakt het back -upbestand aan in je basismap (en geeft een melding wanneer het klaar is als je om een melding hebt gevraagd).