Office 365 van GoDaddy Help

Begin hier

Office 365 van GoDaddy bestaat uit een aantal softwaretools en -services die Microsoft® aanbiedt via GoDaddy, met pakketten met e-mail, agenda en toegang tot Microsoft Office-toepassingen. Bekijk deze video om het in te stellen. Lees het volledige artikel.

Office 365 e-mail installeren in de iOS Mail app (iPhone / iPad)

Je kunt je GoDaddy Office 365 e-mail gebruiken met de iOS e-mailapp die op je iPhone en iPad is meegeleverd. In deze video wordt uitgelegd hoe je het kunt instellen. Lees het volledige artikel.

Office 365 e-mail instellen in Outlook op Android-apparaten

In deze video wordt uitgelegd hoe je je Office 365 e-mailaccount voor GoDaddy kunt installeren op je Android-apparaat in plaats van de e-mailapp dat met je apparaat is meegeleverd. Lees het volledige artikel.

Office 365 e-mail instellen in Outlook 2016 op Windows

Leer hoe je je GoDaddy Office 365-e-mailaccount instelt in de Microsoft Outlook 2016 e-mailclient op Windows. Lees het volledige artikel.

E-mail doorsturen instellen voor Office 365

Leer hoe je e-mail doorsturen kunt instellen vanaf je Office 365 e-mailaccount naar Gmail, Hotmail of een andere e-mailservice. Lees het volledige artikel.

Een Office 365 e-mailalias toevoegen

Wat is een e-mailalias? Ontdek hoe je een alias kunt toevoegen aan je GoDaddy Office 365 e-mailaccount.

Meer informatie

Lees deze artikelen voor meer informatie over Office 365 van GoDaddy en hoe je het op andere apparaten kunt instellen.