Begin opnieuw (verwijder alle inhoud) in mijn Linux -hostingaccount

Hier leest u hoe u alle inhoud in uw Linux -hostingaccount kunt wissen, zodat u opnieuw kunt beginnen met een nieuwe installatie.

Verplicht: Voordat je deze stappen volgt: Als je een SSL -certificaat hebt voor het account, moet je dat SSL -certificaat eerst verwijderen .
Waarschuwing: maak en download kopieën van alle inhoud die je wilt bewaren. Als je alle inhoud in je account wist, inclusief back -upbestanden.
  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u Account > Opnieuw instellen.
    selecteer reset
  4. Lees het bericht (we herinneren je eraan wat er wordt gewist) en klik op Volgende .
  5. Typ opnieuw instellen in het veld en klik vervolgens op Account opnieuw instellen . We wissen alles in het account en leiden je vervolgens door de nieuwe configuratie.