Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Begin opnieuw (verwijder alle inhoud) in mijn Linux -hostingaccount

Hier leest u hoe u alle inhoud in uw Linux -hostingaccount kunt wissen, zodat u opnieuw kunt beginnen met een nieuwe installatie.

Verplicht: Voordat je deze stappen volgt: Als je een SSL -certificaat hebt voor het account, moet je dat SSL -certificaat eerst verwijderen .
Waarschuwing: maak en download kopieën van alle inhoud die je wilt bewaren. Als je alle inhoud in je account wist, inclusief back -upbestanden.
  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u Account > Opnieuw instellen.
    selecteer reset
  4. Lees het bericht (we herinneren je eraan wat er wordt gewist) en klik op Volgende .
  5. Typ opnieuw instellen in het veld en klik vervolgens op Account opnieuw instellen . We wissen alles in het account en leiden je vervolgens door de nieuwe configuratie.